Minä Ja Matkat

13 heinäkuuta 2018

Lyhyt esittely

Kirjoitin blogia lähes kymmenen vuotta, hyvin avoimesti arjesta, elämästä ja reissuista. Sitten vajaa vuosi sitten kirjoittaminen ei enää tuntunutkaan mukavalta. Mutta haluaisin silti kirjoittaa reissut itselleni muistoon, joten päätinkin perustaa pienimuotoisen matkablogin. Varsinkin koska varmasti vuoden (-kahden) kuluttua asuinmaakin muuttuu, ja suunnitelmissa on myös pidempi maailmanympärysmatka!

Washington, USA

Olen nelikymppinen sairaanhoitaja, asun tällähetkellä Saudi-Arabiassa, ja olenkin asunut ulkomailla yli puolet "urasta". Saudien (ja Suomen) lisäksi olen työskennellyt Englannissa, Ruotsissa, Bermudalla ja Norjassa. Nuorena vietin myös vuoden USAssa ja kesän Saksassa au-pairina. Vuonna 2010 matkustelin Etelä-Amerikassa ja Meksikossa kolme kuukautta, tein myös vapaaehtoistyöta ja opiskelin espanjaa (jonka olen kyllä hyvin sujuvasti jo unohtanut...). Tarkoituksena olisi myös siirtää tähän blogiin matkakertomuksia vanhasta blogista, jonka suljen pian.

Tällähetkellä reissattuja maita on 38, ja haaveena, tai unelmana, olisi joskus perustaa pieni bed and breakfast jonnekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti