Minä Ja Matkat

13 heinäkuuta 2018

Juhannus Saarenmaalla osa 1

Olin Suomessa kuukauden lomalla, ja käytiin kaverini kanssa Saarenmaalla. Me oltiin Matkavekan järjestämällä kolmen yön reissulla. Edellisestä ryhmämatkasta onkin jo tovi aikaa, mutta ihan kivasti reissu meni, yhdestä juoppoukosta huolimatta.


Lähdettiin Tallinkin laivalla Helsingistä kello 10.30. Matka meni helposti ja nopeasti, me oltiin varattu brunssi buffet, joten syöden sai hyvin kulutettua aikaa. Lisäksi me istuttiin samassa pöydässä eläkeläis-pariskunnan kanssa, jotka olivat reissanneet, ja edelleen reissasivat paljon, ja juttua riitti, puolin ja toisin.

Tallinnassa siirryttiin bussiin, josta oli nelisen tunnin ajomatka Kuressaareen, Saarenmaalle. Parin tunnin ajomatkan jälkeen oli 25 min lauttamatka mannermaalta Saarenmaalle. Tämä juoppoukko oli sitten mennyt lautalla väärään bussiin, mutta onneksi se bussi ei ehtinyt kauas kun ukko tajusi pysäyttää bussin ja jäädä pois. Mutta kyllä häntä vähän aikaa etsi niin opas kuin meidän kuskimmekin.



Kuressaaressa majoituimme Grand Rose Spa-hotelliin. Hotelli oli ihan hyvä, sijaitsi ihan keskustassa, aika romanttinen, hyvin ruusuisella sisustuksella. Meidän huone oli pihan puolella, kuten kuulemma kaikki Matkavekan huoneet, joten kadulta ei kuulunut meteliä. Siellä oli myös iso tietyömaa meneillään hotellin ulkopuolella.


Kun oltiin asetuttu huoneeseen mentiin hotellin ravintolaan syömään. Ruoka oli hyvää! Kuten kaikki ruoka mitä Saarenmaalla syötiin. Ja sama päti myös Pärnuun.


Ruuan jälkeen käytiin kylpylässä saunassa. Siellä oli neljä tai viisi eri lämpötilallista saunaa. Saunoissa soi musiikki ja oli myös pienet tv-ruudut.

Altaassa ei käyty, se oli kyllä aika pieni verrattuna asiakasmäärään. Paljon oli lapsiperheitä.

Juhannusaattona oli tuulista ja viileää, lämpötila noin 13c. Käytiin aamulla kaverin kanssa kiertelemässä kaupunkia, kaupunki on mielestäni kaunis ja sympaattinen.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti